Menu Zoeken English

Bedrijvendag 2010

Hogeschool Rotterdam

Projectgroep organiseert 23ste editie van Bedrijvendag, met als doel studenten in contact te brengen met bedrijven.

Vraagstelling

Als projectgroep zijn wij benaderd om de Bedrijvendag te organiseren. De Bedrijvendag is een terugkerend evenement op de Hogeschool Rotterdam en uiteraard moest deze in 2010 weer plaatsvinden.

Aanpak

We zijn direct aan de slag gegaan door de vorige edities te reviewen en een 'hitlist' op te stellen. Via deze hitlist hebben we het eerste contact gelegd met de bedrijven. Uiteindelijk hebben er onderhandelingen plaats gevonden en hebben we veel contacturen gemaakt met de bedrijven. De aankleding hebben wij professioneel aangepakt door contact te leggen met verschillende verhuur bedrijven. We hebben de Hogeschool Rotterdam en de Bedrijvendag een georganiseerd en aangekleed die bij een dergelijke evenement past.

Resultaat

Een zeer geslaagde dag voor zowel studenten als bedrijven. Er waren op de Bedrijvendag 25 (grote)bedrijven aanwezig die in contact konden komen met studenten voor stages, projecten, afstudeeropdrachten en banen. Gemeente Rotterdam, Port of Rotterdam, Cofely, TBI, Heijmans en Mearsk waren onder andere aanwezig. Ook deze bedrijven kunnen al niet wachten op de 24e editie in 2011!

Opleiding(en)

  • Technische Bedrijfskunde

Type

Afstuderen

Aan dit project werkten mee

A. Suvaal

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen