Menu Zoeken English

Studentenambassadeurs van Social Work

Stel je vragen aan ons

De studenten van Social Work bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Social Work te studeren.

Romy, tweedejaarsstudent opleiding Social Work

Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om de juiste studiekeuze te maken! Zelf heb ik twee mbo-4 studies afgerond en heb ik twee tussenjaren gehad voordat ik wist dat ik deze opleiding wilde doen. Ik ben nu 24 jaar en ik heb er geen spijt van dat ik met Social Work ben begonnen, ik voel mij hier echt op mijn plek. Wil je meer weten over de opleiding en over mijn ervaringen? Neem dan gerust contact met mij op! :)

 

Stel je vraag via Instagram

Feried, eerstejaarsstudent opleiding Social Work

Ik ben een zeer sociale jongen en sta altijd klaar om anderen te helpen. Dus heb jij vragen over de opleiding hoor ik het graag!!

 

Stel je vraag via Instagram

Rebecca, eerstejaarsstudent opleiding Social Work

Mijn vooropleiding is Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener (sociaal werk) niveau 4. Tijdens mijn vooropleiding heb ik stage gelopen bij een zorgco├Ârdinator. Dit heeft mij doen besluiten om nog verder te studeren. Heb je vragen over de opleiding stel ze gerust!

 

Stel je vraag via Instagram

 

Stel je vraag via Facebook

Manal, eerstejaarsstudent opleiding Social Work

Ik ben 20 jaar oud, ik woon in Rotterdam en ik heb een instagramaccount waar je mij altijd een berichtje op kan sturen als je vragen hebt over de opleiding of als je juist iemand nodig hebt om je hart bij te luchten.

 

Stel je vraag via Instagram

Marloes, vierdejaarsstudent opleiding Social Work

Mocht je iets willen weten over het verloop van de opleiding of heb je specifiek vragen over een bepaald leerjaar? Voel je vrij en stel gerust je vragen en ik beantwoord ze met liefde. Lieve groet, Marloes

 

Stel je vraag via Instagram

Vanisha, tweedejaarsstudent opleiding Social Work

Ik heb eerst 3 jaar Atheneum tweetalig gedaan, maar ik ben toen toch afgestudeerd op de havo. Op mijn stage ben ik een mentor van een tienermeisje en doen we allemaal leuke/leerzame activiteiten samen. Wil jij meer te weten komen over studeren, de opleiding en mij? Neem dan vooral een kijkje op mijn account en stel gerust al je vragen.

 

Stel je vraag via Instagram

Jennifer, eerstejaarsstudent opleiding Social Work

Ik heb eerst mijn mavo-diploma behaald waarna ik door naar havo ben gegaan en op die manier ben ik ingestroomd op het hbo. Op mijn Instagrampagina vind je veel foto's over school maar ook wat de opleiding buiten school om betekent. Je leert onwijs veel over jezelf en een stukje daarvan vind je terug op mijn account. Heb je vragen over de school, de opleiding of iets anders, dan kun je altijd een berichtje sturen!

 

Stel je vraag via Instagram

Milou, eerstejaarsstudent opleiding Social Work

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik zelf ervaring heb gehad met maatschappelijk werkers en de ggz. Je kunt bij mij terecht voor vragen over de studie en hoe het is om te studeren met mentale problemen. Voel je vrij om vragen te stellen!

 

Stel je vraag via Instagram

Sharon, eerstejaarsstudent opleiding Social Work

Ik ben 20 jaar oud en ik ben geboren in Twente. Nu woon ik sinds juni in Rotterdam. Op mijn account krijg je informatie over de studie Social Work zelf: de toetsen, lessen, op kamers wonen en alles daaromheen. Verder kan je bij mij terecht voor vragen over de studie. Ook als je twijfelt over je studiekeuze! Ik twijfelde zelf ook heel erg in het begin en had net dat ene zetje nodig! Voel je vrij om een berichtje te sturen ik antwoord altijd!

 

Stel je vraag via Instagram

Shoshone, tweedejaarsstudent opleiding Social Work

Ik loop stage bij Feyenoord en ik heb veel ervaring in het speciaal onderwijs. Ik probeer sport met sociaal werk te koppelen omdat ik merk dat ik daar veel energie uit kan halen. Heb jij onduidelijkheden, vragen of wil je gewoon meer weten? Neem dan en kijkje op mijn instagram en stuur mij een berichtje.

 

Stel je vraag via Instagram

Myrthe, tweedejaarsstudent opleiding Social Work

Ik ben 21 jaar en woon in Hellevoetsluis. Je kan bij mij terecht met vragen over de opleiding, stages, de locatie en uiteraard het leven als student! Vanaf volgend jaar ga ik mijn opleiding vervolgen op deeltijd dus ook daar kan ik vragen over beantwoorden. Stel vooral je vragen via een berichtje op instagram of volg mijn account om een kijkje te krijgen in mijn leven als student.

 

Stel je vraag via Instagram

Maaike, tweedejaarsstudent opleiding Social Work

Voor de opleiding Social Work heb ik de opleiding Paardenhouderij (mbo-niveau 4) gedaan en daarna heb ik tijdens een tussenjaar gewerkt op een zorgboerderij waar ik al wat jaren werk in de weekenden. Op mijn account laat ik zien hoe de studie eruit ziet en wat ik zoal doe tijdens mijn studie. Je kunt bij mij terecht als je vragen hebt over de studie, stages en als je hulp nodig hebt bij je studiekeuze!

 

Stel je vraag via Instagram

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen