Menu English

Open dag Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship

Voltijd Bachelor

Is Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool. 

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship

VR Experience
Stap in de wereld van Ondernemerschap & Retail Management en ervaar onze opleiding in 3D!

Misschien vind je deze informatie over de opleiding ook interessant

Competenties en meer

Competenties | Ondernemerschap & Retail Management 
Ben je benieuwd welke competenties centraal staan tijdens de studie Ondernemerschap & Retail Management? Bekijk de video!

Global Entrepreneurship Week 2019 | Aftermovie
Bekijk hier de aftermovie van de Global Entrepreneurship Week 2019! Het event dat in het teken staat van ondernemen en waarin je een week wordt ondergedompeld in onder andere workshops en lezingen, samen met studenten van over de hele wereld!

Rondleiding op locatie Kralingse Zoom

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Merel haar vijf favoriete plekken zien op locatie Kralingse Zoom. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen