Menu Zoeken English

Student Lili over de opleiding

Lees haar ervaring

Hoi, leuk dat je op de website kijkt van de studie Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie!

"Ik ben Lili Crepin en ik zit het 2e jaar van de opleiding. Er zitten nu alweer 3 onderwijsperiodes op. Dit betekent dat ik al enige basis heb gelegd, dat het jaar er weer bijna op zit, maar ook dat ik mag beginnen met stage zoeken. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis toe te gaan passen in het werkveld en nieuwe dingen bij te leren.

Maar goed, met dit gezegd te hebben, hoe heb ik de studie ervaren tot nu toe? Ik vind het een leuke studie. Je bent gevarieerd bezig d.m.v. tentamens te maken, projecten te doen en bewust bezig te zijn met je zelfontwikkeling. Het jaar is verdeeld over 4 blokken. Ieder blok krijgen we een impressie waar we mee bezig gaan zijn vanuit het werkveld. Zo heb ik het eerste blok van het 2e jaar een kijkje mogen nemen op de radiologie afdeling in het Erasmus MC, wat vervolgens goed inhoudelijk aansloot op het blok.

Door het kleinschalige karakter van de studie ben je niet een van de vele nummers, maar de docenten ken je bij naam. De mensen op de studie zijn ook gezellig. De variatie van vrouw-man is goed verdeeld. Daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. We hebben de studievereniging HEAT die verschillende dingen organiseert. Van leerzame tripjes tot een avondje gezellig met z’n alle de stad in, maar niks is verplicht!

Ik hoop je hiermee een goede indruk te geven. Schroom niet om contact op te nemen voor eventuele vragen!"

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen