Open dag Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Voltijd Bachelor

Is Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Bekijk de video van de opleiding hiernaast waarin wordt verteld wat voor interessante leerstof je te wachten staat als je voor deze opleiding kiest.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Een blog van een student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Pouline, student Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Pouline Aleman zit aan het einde van haar eerste studiejaar. Ze vertelt over haar ervaring tijdens haar eerste jaar bij de opleiding.