Toelatingsvoorwaarden

Ben je toelaatbaar?

Let op! De instroom van nieuwe studenten bij de bacheloropleiding Management in de Zorg wordt stopgezet. In september 2018 kun je voor de laatste keer starten in het derde jaar van de bacheloropleiding. Je komt hiervoor in aanmerking als je de Associate degree Management in de Zorg succesvol hebt afgerond óf als je op basis van een assessment direct in het derde jaar van de bachelor kunt instromen (maatwerkroute). Als je in het eerste jaar wilt starten óf op basis van een assessment in het tweede jaar kunt starten, kan dat alléén bij de tweejarige Associate degree. Doorstroom naar de bachelor Management in de Zorg is dan niet meer mogelijk.

Jaar 1 en 2: Associate degree

De eerste twee jaar volg je de Associate degree Management in de Zorg. Om te kunnen starten met de opleiding, moet je daarom aan de toelatingsvoorwaarden en werkeisen van de Associate degree voldoen. 

Bekijk de toelatingsvoorwaarden van de Ad 

Jaar 3 en 4: bachelor

In het derde en vierde jaar volg je de bachelor. Om te kunnen starten met het derde jaar van de bachelor, moet je eerst de Associate degree succesvol hebben afgerond. Daarnaast geldt de volgende werkeis: je moet minimaal 20 uur in de week werkzaam zijn in een betaalde, hiërarchisch leidinggevende functie in de zorg, welzijn of dienstverlening.

Maatwerkroute

Wanneer je vóór de start van de opleiding al een leidinggevende functie hebt, krijg je een assessment. Op basis daarvan wordt gekeken of je direct in het tweede jaar van de Associate degree of het derde jaar van de bachelor kunt instromen.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.