Management in de Zorg deeltijd

Vierjarige bachelor in het Nederlands, instroom niet meer mogelijk

De instroom van nieuwe studenten bij de bachelor Management in de Zorg is stopgezet. Aanmelden voor de tweejarige Associate degree blijft wel mogelijk.

Als je in het eerste jaar wilt starten óf op basis van een assessment in het tweede jaar kunt starten, kan dat bij de tweejarige Associate degree (Ad) Management in de Zorg.

Met de Associate degree Management in de Zorg kun je aan de slag met jouw leiderschapskwaliteiten in de gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Deze 2-jarige hbo opleiding is gericht op alle aspecten van operationeel leidinggeven zoals het coachen van collega’s en het coördineren van de werkzaamheden binnen jouw werkeenheid. Daarnaast kun je verbetervoorstellen doen met betrekking tot processen van cliënten, afnemers en aanbieders. 

Als je na het afronden van deze Ad naar een bacheloropleiding wilt doorstromen, bekijken we samen op basis van jouw wensen en capaciteiten welke doorstroommogelijkheden er zijn.

Let op! Je kunt je niet meer aanmelden voor de bacheloropleiding. Meld je aan voor de Associate degree Management in de Zorg.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.