Menu Zoeken English

Swantje, derdejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Swantje, derdejaars student Lerarenopleiding Duits.

Hoi, ik ben Swantje

Welkom toekomstige studenten voor de Lerarenopleiding deeltijd Duits!

Ik ben 40 jaar oud en ik bevind mij nu in mijn derde jaar van deze deeltijdopleiding. Ik ben native Duits en ben met deze studie begonnen omdat ik het leuk vind andere mensen wat over “meine Heimat” Duitsland te vertellen maar ook omdat talen tegenwoordig zo belangrijk zijn. Hoewel Duitsland en Nederland buurlanden zijn, ontdek ik in mijn studie zoveel nieuwe en interessante dingen over deze landen, cultuur en de mensen zelf, en natuurlijk de taal.

Ik werk naast mijn studie nog drie dagen. Het was voor mij belangrijk dat ik mijn werk met de studie kan combineren. Eén dag per week studeer ik aan Hogeschool Rotterdam, de andere dag loop ik op dit moment stage. Door de opbouw van mijn studie, en de combinatie van theorie en praktijk, voel ik mij heel goed op mijn toekomst als lerares voorbereid en ben ik blij dat ik de stap heb genomen.

Ben je aan deze lerarenopleiding voor het vak Duits geïnteresseerd, en heb je nog vragen hierover? Graag beantwoord ik al je vragen zodat je met een goed gevoel met de opleiding Duits kan starten.

Stel je vraag

E-mail

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen