Menu Zoeken English

Noah, vierdejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Noah, vierdejaars student Lerarenopleiding Aardrijkskunde.

Hoi, ik ben Noah

Wat ga je doen als je bent afgestudeerd?

Ik wil gaan werken op een school in het voortgezet onderwijs. Het lijkt me leuk om een aantal jaar vol les te geven om vervolgens naast mijn werk door te studeren voor mijn eerste graads bevoegdheid.

Wat vond je het leukst aan studeren aan Hogeschool Rotterdam?

Ik voelde mij als student aan de Hogeschool Rotterdam erg gewaardeerd. Ik heb mij geen moment een nummertje gevoeld. Dit zorgde voor een fijne en vertrouwelijke werksfeer. Daarnaast is de locatie van de Lerarenopleiding in hartje Rotterdam. Het is een mooie locatie om je studententijd door te brengen!

Wat vond je minder leuk?

Ik heb een klein aantal vakken moeten volgen die ik zelf niet zo interessant vond. Toch moet je deze vakken afronden. Maar dat heb je denk ik met elke opleiding.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd aan Hogeschool Rotterdam?

Ik heb op de opleiding geleerd om niet altijd met een oordelende, westerse blik naar alles om je heen te kijken. Dit geeft een mooi perspectief om de wereld om je heen te zien, zonder dat je daar meteen een stempel op drukt Ik ben blij dat ik dit geleerd heb.

Heb je tips voor studenten die hier gaan studeren?

Als je problemen hebt binnen je opleiding, kun je altijd bij iemand binnenstappen. De hele sectie helpt je graag met problemen die je ervaart. Het geeft je zeker rust om je problemen te delen.

Waar sta je over 10 jaar?

Over tien jaar hoop ik een goede en leuke docent te zijn. Ik heb mijn eerste graads bevoegdheid gehaald en mag nu ook les geven aan de bovenbouw!

Stel je vraag

Instagram

E-mail

Noah & Aschwin over hun keuze

Bekijk de video

Studenten Noah & Aschwin vertellen over de keuze voor de  lerarenopleiding Aardrijkskunde.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen