Opdrachten én docenten uit de praktijk

Direct vanaf het eerste jaar

De praktijk staat centraal bij de opleiding HRM. Docenten verrijken de lessen door hun praktijkervaring en gebruiken hun netwerk voor inspirerende gastsprekers en opdrachtgevers. Een groot deel van de docenten komt uit de beroepspraktijk en houdt via bedrijfsstages contact met de ontwikkelingen in het HRM-veld. Vanaf het eerste jaar leggen we de koppeling met de praktijk. Je gaat zelf in projecten aan de slag met HRM-vraagstukken. In je eerste jaar nog op school en vanaf je tweede jaar op de werkvloer met consultancy-projecten bij échte opdrachtgevers. Bijvoorbeeld bij KPMG, IKEA, NS Reizigers, Maersk, Motion10, Vopak, Verstegen, gemeente Rotterdam, Rabobank en Erasmus MC. Zo krijg je als student een compleet beeld van de beroepspraktijk en kun je jezelf in de picture spelen voor een stageplek. Je biedt de organisatie immers oplossingen in een professioneel adviesrapport.