Open dag Finance, Tax and Advice

Voltijd Bachelor

Is Finance, Tax and Advice de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op

Meer informatie over de opleiding Finance, Tax and Advice

De opleidingen Financial Services Management en Fiscaal Recht en Economie zijn samengevoegd tot een nieuwe opleiding: Finance, Tax and Advice. In deze animatie kom je erachter waarom, en wat dat voor jou betekent!

Bekijk de ervaring van tweedejaarsstudent Sanne van Alphen!

Ben je benieuwd naar de ervaring van tweedejaarsstudent Samed Karakus? Bekijk de testimonial!