Menu English

Open dag Finance & Control

Voltijd Bachelor

Is Finance & Control de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Finance & Control

In deze video vertelt student Ilse Roodsant over alle extra activiteiten die je in het kader van de studie Finance & Control kan doen. Ilse doet mee aan het Honours Programma, studeerde een semester in Oostenrijk én neemt deel aan het nieuwe afstudeertraject. Ze weet er dus alles van!

Wat leer je bij Finance & Control, en waar kan je met je diploma terecht? In deze infographic vind je alle informatie!

Rondleiding op locatie Kralingse Zoom

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Merel haar vijf favoriete plekken zien op locatie Kralingse Zoom. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!