Open dag Finance & Control

Voltijd Bachelor

Is Finance & Control de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Finance & Control

In deze video vertelt student Ilse Roodsant over alle extra activiteiten die je in het kader van de studie Finance & Control kan doen. Ilse doet mee aan het Honours Programma, studeerde een semester in Oostenrijk én neemt deel aan het nieuwe afstudeertraject. Ze weet er dus alles van!

Wat leer je bij Finance & Control, en waar kan je met je diploma terecht? In deze infographic vind je alle informatie!