Menu Zoeken English

Ontwikkelen facilitair concept

Césant

Studenten van de opleiding Facility Management ontwerpen nieuw concept voor de koffiecorner op HR-locatie Academieplein.

Vraagstelling

Welk facilitair concept past het best bij de Corner die voldoet aan de randvoorwaarden van Césant en de wensen van de doelgroep en hoe ziet dit concept er uit?

Aanpak

De projectgroep bestond uit 14 studenten, die verdeeld waren over drie thema’s; de inrichting, producten en promotie. Om inzicht te krijgen in de behoeften van de gebruikers zijn er enquêtes afgenomen onder zowel studenten, medewerkers, leveranciers als bezoekers. Ook zijn er ideeën opgedaan door met externe professionals in gesprek te gaan en bezoeken te doen bij andere cateraars. Naast het onderzoek is er veel overleg geweest met de opdrachtgever en de facilitaire afdeling om plannen af te stemmen en deze uiteindelijk te kunnen realiseren.

Resultaat

Elke groep heeft een inspiratieontwerp gemaakt voor de nieuwe Corner. Omdat er uiteindelijk maar één nieuwe corner komt, zijn deze concepten in elkaar gevoegd tot een sterk concept. In de zomervakantie is deze gerealiseerd. De nieuwe corner heet; "Céfresh". De naam Céfresh is af te leiden van een combinatie tussen Césant en Vers. Centraal staat het verse en gezonde eten en drinken, met daarbij een frisse en hippe uitstraling. We hebben veel kunnen leren van de opdracht. Door zowel de samenwerking tussen groepsleden, opdrachtgever en facilitaire dienst, als de inhoud van de opdracht.

Opleiding(en)

  • Facility Management

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Brend Adriaansens, Mariëlle Berkelaar, Anouk van der Burg, L.M. Corver, Anneroos van Dijk, Elise Dommers, Judith van Driel, Robin van der Mark, Sanne Nieuwschepen, Julia van Nuland, Nadia Plooij, Bas Rijkers, Sarah Salampessij, Inci Tozlu

Begeleider(s)

Priscilla Hompus, Ruben de Jong

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen