Menu Zoeken English

Annelot, eerstejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Annelot, eerstejaars student Ergotherapie.

Hoi, ik ben Annelot

Ik ben 20 jaar oud en eerstejaarsstudente Ergotherapie. Het heeft bij mij best een tijdje geduurd voordat ik mijn keuze voor een vervolgopleiding had gemaakt. Ik zat namelijk op het VWO en ik keek alleen maar naar studies aan de universiteit. Ergotherapie stond dus niet meteen op mijn lijstje en eerlijk gezegd had ik er ook nog nooit van gehoord.

Ondernemend en creatief zijn

Toen ik met mensen in gesprek ging over mijn studiekeuze en omschreef waar ik naar op zoek was zei iemand tegen mij: ‘maar is ergotherapie dan niks voor jou?’ Na open dagen op verschillende hogescholen en vervolgens ook een proefstudeerdag in Rotterdam, was ik overtuigd en begon ik na de zomer aan deze opleiding. Ik zocht naar een opleiding binnen de zorg waarin ik ondernemend en creatief kon zijn en waarin ik later een groot en divers werkterrein zou hebben.

Leren de juiste zorg te bieden

Het leukste aan ergotherapie vind ik dat er zoveel samen komt. Je leert heel veel over de ontwikkeling van anderen en ook heel veel over jezelf. Eigenlijk sta jij als persoon heel erg centraal tijdens de opleiding omdat je jezelf gaat ontwikkelen naar iemand die weet wanneer en hoe hij de juiste zorg moet bieden. Het doel is dat je uiteindelijk mensen kunt stimuleren zodat ze weer kunnen doen waar ze gelukkig van worden en ik vind dat een van de mooiste dingen die je als mens kunt bieden.

Mocht je twijfelen of vragen hebben over de opleiding kun je mij altijd een berichtje sturen. 

Stel je vraag

E-mail

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen