Open dag Elektrotechniek

Voltijd Bachelor

Is Elektrotechniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Elektrotechniek

Bekijk deze video over het beroepsbeeld, hoe het curriculum eruit ziet en het eerste jaar.

Hier vind je meer informatie over projecten en praktijk en daarnaast vertelt docent Vincent Maas over de begeleiding.

Een aantal studenten vertellen over waarom zij voor Elektrotechniek bij Hogeschool Rotterdam hebben gekozen en hoe het is om hier te studeren.

Hoe scoort de opleiding landelijk in de keuzegids, waar vind je elektrotechniek allemaal en hoe kun je je aanmelden. Je ziet het in deze presentatie.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2022.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.