Open dag Elektrotechniek

Voltijd Bachelor

Is Elektrotechniek de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Elektrotechniek

Bekijk deze video over het beroepsbeeld, hoe het curriculum eruit ziet en het eerste jaar.

Hier vind je meer informatie over projecten en praktijk en daarnaast vertelt docent Vincent Maas over de begeleiding.

Een aantal studenten vertellen over waarom zij voor Elektrotechniek bij Hogeschool Rotterdam hebben gekozen en hoe het is om hier te studeren.

Hoe scoort de opleiding landelijk in de keuzegids, waar vind je elektrotechniek allemaal en hoe kun je je aanmelden. Je ziet het in deze presentatie.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2023.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

🍪

Welkom!