Menu Zoeken English

Vwo-route

Driejarige route

Heb jij (binnenkort) je vwo-diploma? En ook nog een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan kan jij binnen drie jaar de opleiding SportMarketing & Management (SMM) afronden, de sportieve community van Commerciële Economie. Als je daarna nog voldoende energie hebt, kun je zelfs binnen één jaar je masterdiploma halen aan de Erasmus Universiteit.

Bij de vwo-route worden het eerste en het tweede jaar van het reguliere studieprogramma in één studiejaar aangeboden. Dit studiejaar is dan tevens het propedeuse jaar. Je start direct in september met het tweedejaars programma, aangevuld met een aantal modules uit jaar 1. Zo word je optimaal voorbereid op de resterende twee jaren van je studie, waarbij je vooral theorie in de praktijk gaat toepassen. Om je medestudenten te leren kennen, neem je voorafgaand deel aan de introductiedagen in Rotterdam en in de Belgische Ardennen.

Masterdiploma in vier jaar

Studenten die tijdens de studie CE/ SMM kiezen voor het minorprogramma WO - doorstroom kunnen bij de Faculteit der Economische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit instromen in een Master of marketing. Studenten kunnen dan in één jaar hun mastertitel behalen. Deze minor is zwaarder dan de meeste andere minors, maar je kunt een jaar tijd besparen doordat je na het hbo geen schakelprogramma hoeft te volgen!

Zien we jou aan de start? 

Past deze opleiding bij jou en heb je ook nog eens een flinke dosis doorzettingsvermogen? Kies dan, zoals vele studenten voor jou, voor de vwo-route van de community SportMarketing & Management (Commerciële Economie) en behaal je bachelor diploma binnen 3 jaar.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen