Menu Zoeken English

Topsportroute

Op maat gemaakt

Ben jij een gedreven topsporter die het beste uit zichzelf wil halen? Leg jij de sportieve lat hoog, maar hecht je ook waarde aan je maatschappelijke carrière? Dan is de Rotterdam Topsport Academie (RTA) het ideale podium voor jouw ambities. De RTA biedt je de mogelijkheid om topsport te combineren met de community SportMarketing & Management van de opleiding Commerciële Economie. Deze studie is exclusief bestemd voor topsporters / talenten in de sport. Je wordt begeleid door professionals die weten wat het is om als topsporter actief te zijn.

Rotterdam Topsport Academie

De Rotterdam Topsport Academie is de aangewezen omgeving om het beste uit jezelf te halen als topsporter en je tegelijkertijd te ontwikkelen tot een sport gedreven professional. Je diploma geeft je toegang tot uitdagende functies op het terrein van marketing, management, sales, communicatie.

Om de combinatie tussen topsport en een uitdagende bacheloropleiding mogelijk te maken kent de Rotterdam Topsport Academie een aangepast studieprogramma. Je wordt begeleid door een ervaren studieloopbaancoach en volgt het reguliere studieprogramma. Binnen ons studieprogramma wordt er in overleg gezocht naar de ideale balans tussen de lessen en je trainings- en wedstrijdverplichtingen. 

Zien we jou aan de start?

Ga jij de uitdaging aan om het beste uit jezelf te halen? Neem dan rechtstreeks contact op met:

Niels Hardeveld
n.hardeveld@hr.nl

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen