Open dag Commerciële Economie | SportMarketing & Management

Voltijd Bachelor

Is Commerciële Economie | SportMarketing & Management de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Commerciële Economie | SportMarketing & Management

Maak kennis met de verschillende community’s van de opleiding Commerciële Economie van HR Business School!

Wil je meer zien van de sfeer bij de opleiding?

Stap in de wereld van Sportmarketing & Management

Stap in de wereld van SportMarketing Management. Bekijk hier de opleidingsfilm.

Bekijk de sfeerimpressie van de opening day en ervaar het community gevoel!