Ga direct naar de content

Mbo-route

Op maat gemaakt

Heb jij (binnenkort) je mbo-diploma CIOS of Sport en Bewegen niveau 4? Heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen en ambieer je een functie in de sport(marketing)? Kom dan deel uitmaken van onze community SportMarketing & Management en volg een op maat gemaakte route voor mbo’ers.

Na vele succesvolle ervaringen met CIOS en Sport en Bewegen studenten hebben we voor jou een speciale, op maat gemaakte route ontwikkeld. Je start in een klas met alleen studenten afkomstig van CIOS en Sport en Bewegen opleidingen. Gedurende het eerste jaar krijg je extra ondersteuning aangeboden voor de vakken Engels, Nederlands en Sportfinance om je basiskennis op het juiste niveau te krijgen.

Vanwege je al aanwezige praktijkervaring ben je vrijgesteld van de stage in jaar 1. In plaats daarvan volg je in die periode speciaal georganiseerde belevenisweken waar we de praktijk in duiken. We gaan langs bij sportbedrijven, bezoeken sportevenementen, gaan zelf de sport ervaren en komen in contact met inspirerende sportbestuurders. Deze weken bieden jou de gelegenheid om extra professionele vaardigheden te ontwikkelen, praktijkkennis op te doen en je netwerk te vergroten.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.