Open dag Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales

Voltijd Bachelor

Is Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales

Commerciële Economie | De community’s
Maak kennis met de verschillende community’s van de opleiding Commerciële Economie van HR Business School!

Adriana, tweedejaarsstudent
"Ik vind de projecten waarin we werken met echte opdrachtgevers het leukste om te doen!"