Menu Zoeken English

Samantha, eerstejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Samantha, eerstejaars student Creative Marketing & Sales.

Hoi, ik ben Samantha

Na mijn mbo-opleiding als mediamanager, was ik van plan om een tussenjaar te nemen om te werken en te reizen. Helaas is dit door Corona niet mogelijk geweest waardoor ik toch heb gekozen om een studie te volgen, om mijn kennis van marketing en media te ontwikkelen.

Nadat ik de online open dag presentatie had bekeken, was ik nieuwsgierig naar de opleiding en heb ik mij meteen aangemeld. Hetgeen wat mij overhaalde was de relatie tussen de student en docent. Ze stonden gelijk en vulde elkaar aan.
In het halfjaar heb ik ook gemerkt dat het wordt aangespoord om kennis te delen met de docenten, dat je van vorige opleidingen of werkervaringen hebt geleerd. Het is een community die elkaar steunt als je school- en/of priv├ęproblemen hebt.

Vanwege de pandemie is het niet mogelijk om naar school te gaan en is het zwaarder voor studenten om de lessen te volgen, maar de docenten brengen zeker het beste uit de lessen. Het is belangrijk dat je genoeg uren besteed aan zelfstudie en je aandacht bij de lessen houdt. Docenten staan altijd klaar om jouw werk te bekijken en vragen te beantwoorden. Dit kan je vervolgens ook aan je klasgenoten vragen. Kort gezegd is dit de beste impulsieve keuze die ik heb gemaakt.

Ik snap dat het allemaal best lastig kan zijn om een opleiding te vinden dat bij je past, maar daar zijn gelukkig de open dagen, webinars en live Q&A's voor. Elke studie heeft wel iets uitdagends waardoor je denkt dat je het niet aankan. Maar als je je best doet, kom je er wel! Succes met de zoektocht naar de juiste opleiding!

Stel je vraag

E-mail

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen