Menu Zoeken English

Indra, eerstejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Indra, eerstejaars student Creative Marketing & Sales.

Hoi, ik ben Indra

Ik kom van de HAVO en ik ben nu eerstejaars student van de opleiding Commerciële Economie Creative Marketing & Sales. Ik was altijd geïnteresseerd in projecten ondernemen. Ik was altijd in voor een feestje en vond het super leuk om dit te organiseren! Ik ben een organisatorisch type en heb een redelijk creatief brein betreft ideeën. Er werd altijd al tegen mij gezegd: “Daar moet je wat mee doen!”

Toen ik de naam van deze opleiding zag, open dagen heb bezocht en proefstudeer dagen heb bijgewoond wist ik het zeker! Dit wordt mijn opleiding.

Mijn HAVO diploma heb ik gehaald op de vakken biologie, scheikunde en natuurkunde, maar dat was geen enkel probleem! Ik ben laagdrempelig begonnen en ik kan alles super goed bijhouden!

Door met een andere blik te kijken naar problemen, veel in de praktijk bezig te zijn en met de leukste docenten is het opleiding waar je met plezier doorheen gaat! Je moet zeker de discipline hebben om ergens voor te gaan, maar op het moment dat je met deze opleiding in contact komt weet ik zeker dat dat geen enkel probleem is!

Ik ben er voor jou om je te helpen met je zoektocht! Stuur gerust een berichtje! Ik kan niet wachten!

Stel je vraag

E-mail

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen