Open dag Civiele Techniek

Voltijd en duaal Bachelor

Is Civiele Techniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Civiele Techniek

Docent Rolin Rolloos vertelt meer over de opleiding Civiele Techniek bij Hogeschool Rotterdam. Wat is Civiele Techniek? Hoe ziet het onderwijs er uit? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2022.