Open dagen Bouwkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Is Bouwkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Een onderdeel van het lesprogramma is:

Een online kennisclip van het vak Tenderteamproces.

‘Een rondje van de zaak!’, noemt docent Jeroen Knijn de observatie op locatie. In deze video neemt hij je mee op de bouwplaats van het project Boston en Seattle aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Hij laat zien hoe de aannemer op een slimme wijze deze woontorens heeft gemaakt door gebruik te maken van prefab sandwich elementen. Deze kennisclip is opgenomen voor het vak Tenderteamproces en is onderdeel van het uitstroomprofiel Bouw & Uitvoering.