Open dagen Bouwkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Is Bouwkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Een onderdeel van het lesprogramma is:

Een online kennisclip van het vak Tenderteamproces.

‘Een rondje van de zaak!’, noemt docent Jeroen Knijn de observatie op locatie. In deze video neemt hij je mee op de bouwplaats van het project Boston en Seattle aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Hij laat zien hoe de aannemer op een slimme wijze deze woontorens heeft gemaakt door gebruik te maken van prefab sandwich elementen. Deze kennisclip is opgenomen voor het vak Tenderteamproces en is onderdeel van het uitstroomprofiel Bouw & Uitvoering.