Open dagen Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor

Is Bedrijfskunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Bedrijfskunde

Rosalie, docent Bedrijfkunde

Op onze sites wordt het huidige curriculum (vakken) weergegeven. Omdat wij oog hebben voor onze omgeving en wat daarin verandert, zijn wij ook ons curriculum aan het vernieuwen. Zo blijven we goed aansluiten bij deze ontwikkelingen en leiden we onze studenten hiervoor op passende wijze op (zowel op inhoud als op vaardigheden). Het kan dus zo zijn dat vakken volgend jaar niet exact zo terugkomen als in het huidige curriculum.