Open dag Accountancy

Voltijd Bachelor

Is Accountancy de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons.

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Wil je meer weten over het beroep van accountant in het algemeen? Bezoek dan de website www.accountantworden.nl voor meer informatie.

🍪

Welkom!