Alexi, tweedejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Alexi, tweedejaars student Ad Pedagogisch Educatief Professional.

Hoi, ik ben Alexi

Ik woon in Utrecht. Ik studeer aan de Ad Pedagogisch Educatief Medewerker (PEP) in voltijd aan de Rotterdam Academy. Daarnaast ben ik ook student-lid van de opleidingscommissie en draag ik zo onder andere bij aan het evalueren van het onderwijs. Na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker (mbo-niveau 4) koos ik in eerste instantie voor de pabo, waar ik ontdekte dat werken met kinderen van nul tot vier jaar echt mijn ding is. Omdat de Associate degree een hbo-opleiding van 2 jaar is, bleek de opleiding tot Pedagogisch Educatief Professional de ideale keuze voor mij! Van hieruit kan ik straks kiezen om nog verder te studeren of aan het werk te gaan; de functie van pedagogisch coach spreekt mij erg aan.

Als je vragen voor mij hebt, kun je mij bereiken via mail of LinkedIn.

Stel je vraag