Monika, eerstejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Monika, eerstejaars student Ad Pedagogisch Educatief Professional.

Hoi, ik ben Monika

Ik ben nu 48 jaar en ik heb al jaren in de kinderopvang gewerkt. Daar was ik altijd op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor mezelf en de kinderen. Sinds enkele jaren werk ik vier dagen per week op een peuterspeelgroep in Rotterdam. Daar geniet en leer ik nog iedere dag.

Omdat ik het zo belangrijk vind om me te blijven ontwikkelen, ben ik dit jaar gestart met de Ad-opleiding Pedagogisch Educatief Professional. Hier ben ik echt op mijn plek. De reden dat ik voor deze opleiding koos, is dat ik nog beter wil begrijpen wat er achter alle richtlijnen en regels in de kinderopvang zit en welke rol ik daar zelf in kan spelen en nemen. Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze. Het is pittig om naast vier dagen werk en mijn gezin te studeren. Ik ervaar echter zoveel leermomenten, zowel werk gerelateerd als op persoonlijk vlak, dat het de moeite waard is.

Heb je vragen aan mij of over de deeltijdstudie PEP? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Ik zal je vragen met plezier beantwoorden. Ik ben bereikbaar via LinkedIn en e-mail.

Stel je vraag