Open dag Ad Maintenance & Mechanics

Voltijd Associate degree

Is Maintenance & Mechanics (Associate degree) de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Wat houdt deze opleiding precies in?

Een online presentatie van de opleiding Ad Maintenance and Mechanics

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Maintenance & Mechanics. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, hoeveel uur je kwijt bent aan zelfstudie, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.