Gezondheid en Welzijn (PIT)

Doorontwikkeling, adoptatie en duurzame implementatie van reeds ontwikkelde technologie voor (gezondheids)zorg en welzijn

Het Platform Inzet van Technologie voor Gezondheid en Welzijn, kortweg PIT, is opgericht in september 2017. Bij het platform zijn op dit moment circa 35 lectoren aangesloten die werken aan doorontwikkeling, adaptatie en duurzame implementatie van eHealth. De (zorg)consument, huidige en toekomstige zorgprofessionals en (private) ontwikkelaars van eHealth-technologie zijn belangrijke partners in het PIT.

Toon:

Het Platform Inzet van Technologie voor Gezondheid en Welzijn, kortweg PIT, is opgericht in september 2017. Bij het platform zijn op dit moment circa 35 lectoren aangesloten. Zij werken allemaal aan doorontwikkeling, adaptatie en duurzame implementatie van eHealth. De (zorg)consument, huidige en toekomstige zorgprofessionals en (private) ontwikkelaars van eHealth-technologie zijn belangrijke partners in het PIT.

Het platform heeft als doel kennis over eHealth-technologie te delen en een bijdrage te leveren aan aan een betere samenwerking binnen het onderzoek en aan co-creatie met gebruikers van de technologie.  Om dit te bereiken organiseert het platform diverse bijeenkomsten, zoals inspiratiesessies en symposia.

Het platform PIT bestaat uit een stuurgroep en drie werkgroepen met een open karakter: kennis & onderzoek, onderwijs & praktijk en visievorming & zichtbaarheid. Alle leden zijn personen uit kennisinstellingen, leden van patiƫnten(groepen) en/of hun vertegenwoordigers en samenwerkingspartners, waaronder private partijen. Speciale groep samenwerkingspartners zijn de zogenoemde platformpartners.

De stuurgroep bestaat uit Somaya Ben Allouch, Sandra Beurskens, Nynke Boonstra, Marike Hettinga, John Verhoef, Wolter Paans en Anneloes van Staa. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.