Menu Zoeken English

Platform Inzet van Technologie voor Gezondheid en Welzijn

Het ‘Platform Inzet van Technologie voor Gezondheid en Welzijn (PIT)’ beoogt met praktijkgericht onderzoek, in nauwe samenwerking met het werkveld, bij te dragen aan de duurzame implementatie en integratie van digitale zorg en ondersteuning. Verder onderzoeken we de toepassing van nieuwe evaluatievormen. Tot slot richt PIT zich op samenwerking in onderwijs en nascholing op het gebied van digitale zorg.

Toon:

Resultaten

  • Kennisagenda
    In de Kennisagenda PIT staat beschreven wat de visie van het lectorenplatform is en welke plannen de twee werkgroepen hebben. Vier cases laten zien hoe praktijkgericht onderzoek bijdraagt aan implementatie van digitale zorg en hoe samengewerkt wordt in onderwijs en nascholing op dit gebied.

Lopende projecten

  • Hartzorg op afstand: Hartzorg op afstand is een vorm van zorg verlenen die de kwaliteit van zorg kan verbeteren en die zich goed leent om ook in andere zorgsettingen gebruikt te worden. Een goede beschrijving van de werkwijze en ervaringen van verpleegkundigen en patiënten van Hartzorg op Afstand draagt hieraan bij. In samenwerking met patiënten en verpleegkundigen zullen we in dit ZonMw-project een handleiding opleveren van de praktijk van Hartzorg op Afstand waarin de kennis en de ervaring die al is opgedaan, is opgenomen zodat anderen hier gebruik van kunnen maken. 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen