Menu English

LARS: Lage Rug Support

EHealth ondersteuning voor fysiotherapeuten en cliënten in de keuze van de behandeling

In oktober 2021 start een ZonMW project dat gericht is op cliënten met chronisch aspecifieke lage rugpijn. Samen met fysiotherapeuten, cliënten én studenten wordt er een digitale keuzehulp LARS (=LAge Rug Support) ontwikkelt die cliënten helpt om samen met de fysiotherapeut de beste behandeling te kiezen. Een team van onderzoekers, met studenten uit verschillende minoren (vierdejaars) en derde jaar onderzoekprojecten gaan data verzamelen. Dit wordt gedaan in samenwerking met Hogeschool Utrecht, lectoraat co-design.

Toon:

In dit project zijn verschillende partijen betrokken. In co-creatie met cliënten met chronische lage rugpijn, fysiotherapeuten, studenten van Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Utrecht wordt er onderzoek gedaan en een web-based instrument LARS ontwikkeld dat toepasbaar en bruikbaar is in de eerstelijnspraktijk voor cliënten en fysiotherapeuten.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen