Ga direct naar de content

Gereedschapskist

Voor beter samen werken met ouders
Publicatiedatum: 14 april 2016

Het lectoraat Ouders in Rotterdam Zuid van Hogeschool Rotterdam vult een gereedschapskist met beproefde werkwijzen om de samenwerking met ouders te versterken. Denk bijvoorbeeld aan inloopactiviteiten, het betrekken van vaders, een opvoedtool of oudernetwerken.

Toon:

Internationale conferentie ouderbetrokkenheid

Better Together; Family, School and community; partnership in urban context

Leraar basis- en voortgezet onderwijs, beleidsmaker of wetenschapper? Dit is jouw kans om al dé internationale autoriteiten op het gebied van allochtone ouderbetrokkenheid te ontmoeten.
 
De internationale conferentie Better Together wordt georganiseerd door de universiteit van Oxford en de gemeente Rotterdam. De voertaal van het congres is (deels) Engels. 

Workshops
Benieuwd naar de workshops? Die kun je hier bekijken en downloaden

Deelnemerskosten
Kosten: € 95,00 per deelnemer 
Bij aanmelding voor 1 september 2016 zijn de kosten € 75,00. Gebruik hiervoor de kortingscode: EarlyBird
Voor Rotterdamse leraren is deelname gratis. Gebruik hiervoor de kortingscode: RotterdamseLeraar 
(Let op! De organisatie heeft het recht bij onrechtmatig gebruik van deze kortingscode de registratie als ongeldig te verklaren en te verwijderen.)

Vul op de betaalpagina de juiste gegevens in naar wie de factuur gestuurd kan worden. 
Let op: Gaat jouw organisatie/ bedrijf betalen? Dan heeft de organisatie ook een (inkoop)ordernummer van je nodig om op de factuur te vermelden. Mail dit (inkoop)ordernummer naar: bettertogether@rotterdam.nl of zet het in het veld "Referentie". 

Let op! Je kunt hieronder een eigen gebruikersnaam en wachtwoord invullen om eventueel later aanpassingen in je registratie te maken. Noteer je inloggegevens! Wij sturen deze namelijk niet per mail.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.