Menu Zoeken English

Werkplaats Muzisch Onderzoek

Een muzisch perspectief op goed werk
Publicatiedatum: 01 juni 2017
Toon:

Uitgangspunt

In de werkplaats werken we vanuit het idee dat je kennis over de realiteit niet alleen verkrijgt via streng wetenschappelijke methodes die uitgaan van objectiviteit, meetbaarheid en afstandelijkheid van de onderzoeker.  Kennis over werkpraktijken krijg je ook daar eraan deel te nemen, er iets van te maken en er als onderzoeker zelf zichtbaar in te worden.

Doel

Het doel van de werkplaats muzisch onderzoek is bijdragen aan 'goed werk'. We willen kennis (in al haar vormen) ontwikkelen om werkpraktijken van professionals beter te maken met daarbij altijd de vraag: wat maakt het werk goed? 
Professionals in verschillende vakgebieden zijn steeds vaker op zoek naar werk dat zin 'geeft' en zin 'heeft'. Goed werk voor degene die het doet, maar ook werk dat bijdraagt aan de grotere context van samenleving. Daarbij gaat het ook om 'goed' werk in de zin van kwaliteit van het werk en kwaliteit van de relaties tussen de mensen die met elkaar samenwerken.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen