Ga direct naar de content

Soft controls

In control met soft controls
Publicatiedatum: 01 september 2014

Soft controls zijn nodig als aanvullende beheersmaatregelen om meer ‘control’ te krijgen op het gedrag van mensen in organisaties. Ook binnen het mkb wordt het belang gezien maar ontbreekt het nog aan kennis en middelen.

Toon:

Voor het onderzoek worden mkb-ondernemers gezocht die hun sturing door middel van soft controls willen verbeteren. Het doel is een handzame en geschikte softcontrolscan en -toolkit op maat te ontwikkelen voor de deelnemende mkb-ondernemingen.

De bijdrage aan het onderzoek bestaat uit het beschikbaar stellen van tijd voor het afgeven van interviews, invullen van enquêtes, overleg en het testen van de softcontrolscan en -toolkit.

Er zijn geen andere kosten aan de deelname verbonden.

Bedrijven die meewerken aan het onderzoek krijgen een mooi product aangeboden: een softcontrolscan en een toolkit. Hiermee kunnen zij in één klap weer ‘in control’ zijn.

Voor vragen of nadere informatie kunt u zich wenden tot lector dr. Maaike P. Lycklama à Nijeholt of mr. Anne-Loek Stubbe. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 010 - 794 7021.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.