Menu Zoeken English

Get Smart

Verbeteren dynamisch innovatievermogen van het mkb
Publicatiedatum: 04 december 2020

In dit SIA/RAAK-MKB-project onderzoeken ondernemers samen met onderzoekers, docenten en studenten hoe zij hun innovatievermogen kunnen verbeteren om radicale innovatie-ideeën in het kader van Smart Industry (nog beter) te identificeren, te ontwikkelen en te vermarkten.

Toon:

Resultaten

Inmiddels is het Get Smart project in de afrondende fase en is het verslag Lessons Learned geschreven. In dit verslag vatten wij onze bevindingen samen en vertalen die naar een aantal lessen voor de drie doelgroepen van het Get Smart onderzoek: de mkb-bedrijven, de wetenschap en het onderwijs.


Gedurende het Get Smart project zijn er ook verschillende kennisclips opgenomen waarin (docent)onderzoekers meer vertellen over aan Get Smart gelinkte onderwerpen. Daarnaast zijn artikelen en publicaties verschenen. Zo verschenen er drie digitale Get Smart Magazines met daarin interviews met ondernemers, docenten en studenten en waarin tussentijdse resultaten worden gedeeld. Ook vond een Innovatiediner plaats waarin ondernemers met elkaar in gesprek gingen over innovatie.

Livestream

Tijdens het online Get Smart Event dat via livestream werd uitgezonden op 3 december 2020 presenteerde Kenniscentrum Business Innovation de resultaten van het onderzoek naar hoe mkb-bedrijven in de maakindustrie de kansen die slimme digitale technologie biedt beter kunnen identificeren, ontwikkelen en vermarkten.

Video's

Get Smart: onderzoek naar het innovatievermogen van mkb-bedrijven.

Hoe kunnen mkb bedrijven in de maakindustrie sneller en effectiever innoveren?

Kennisclips Get Smart

Bekijk hier onze kennisclips
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen