Menu English

Symposium Ervaringskennis in het onderwijs

Uitnodiging
19 januari 2023

Ervaringskennis en ervaringsverhalen beginnen in het onderwijs een plek te veroveren. En terecht! Welke plaats heeft ervaringskennis in verschillende onderwijscontexten en wat wordt er gedaan? En waar wordt nog over gedroomd?

In dit symposium georganiseerd door Kenniscentrum Zorginnovatie Hogeschool Rotterdam en Erasmus School of Health Policy & Management (EUR) delen wij vanuit verschillende contexten hoe ervaringskennis en ervaringsverhalen een positie kunnen krijgen in het onderwijs. Ervaringsdeskundigen van STERKplaats Rotterdam, onderzoekers en docenten van Hogeschool Rotterdam, ESHPM, UMC Utrecht, De Haagse Hogeschool, Tranzo (Tilburg University) en Stichting Mens Achter de Patiënt delen hun ervaringen.

Kom je ook en praat je mee?
Het symposium is bedoeld voor ervaringsdeskundigen, docenten, onderzoekers en iedereen die zich betrokken voelt bij of een bijdrage wil leveren aan het onderwerp.

🍪

Welkom!