Menu English

Dr. Ir. Bart de Jong

Oud-medewerker

Bart de Jong is natuurkundige en sinds 1987 docent bij Hogeschool Rotterdam. Sinds 2003 is Bart vooral actief op het snijvlak van zorg en techniek bij de opleiding Gezondheidszorg Technologie. Begin 2017 ging hij met pensioen.

Als hoofddocent was het zijn taak verbinding te leggen tussen Kenniscentrum Zorginnovatie en de opleiding Gezondheidszorg Technologie van Hogeschool Rotterdam. Ook was De Jong vanuit het kenniscentrum verantwoordelijk voor het versterken van de samenwerking tussen opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Dit deed hij door bijvoorbeeld multidisciplinaire projecten bij diverse minoren te co├Ârdineren. Daarnaast is hij betrokken bij verschillende PMG-projecten (Projectmatig en Multidisciplinair werken aan Grootstedelijke Vraagstukken). Alles in het kader van de driehoek 'onderzoek, onderwijs en praktijk'.

Bart de Jong was betrokken bij de onderzoekslijn Zorginnovatie met Technologie. Hier werken hoofddocenten samen om overal - zowel in het onderwijs als bij andere onderzoekslijnen van Kenniscentrum Zorginnovatie - techniek en zorg te verbinden.

Project(en)

Van Dr. Ir. Bart de Jong

Publicatie(s)

Van Dr. Ir. Bart de Jong
­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen