Menu English

Rob Zoeteweij

Docent-onderzoeker

Rob Zoeteweij is docent bij de opleiding Creative Media & Game Technologies van het Instituut voor Communicatie, Media & Informatietechnologie en werkt als onderzoeker bij het lectoraat Technische Innovatie in de Zorg van lector Linda Wauben. Hij werkt daar aan het Low Cost Social Robot Project; een initiatief om betaalbare sociale robots voor de zorg te ontwerpen en ontwikkelen. Daarnaast is hij betrokken bij de minor Zorgtechnologie als opdrachtgever en consultant voor studenten met vragen over het ontwikkelen van (mobiele) apps, games en webapplicaties.

In 2005 is Rob afgestudeerd als programmeur voor de grafische industrie aan de opleiding Grafimediatechnologie van Hogeschool Rotterdam, met als specialisatie Media Design. Daarna heeft hij tijdens zijn werk als docent de Master opleiding Product Design aan de Willem de Kooning Academie gevolgd die hij in 2017 succesvol heeft afgerond.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen