Menu English

Drs. Rens Martijn

Docent onderzoeker

Bij Kenniscentrum Zorginnovatie is Rens Martijn werkzaam als docent-onderzoeker. Als hogeschooldocent bij de hbo-Verpleegkunde opleiding is hij coördinator internationalisering en actief in projectonderwijs en verschillende keuzevakken.

Op het project Jong en Oud samen Goud voert Rens Martijn samen met Marleen Goumans en Elin Koppelaar een onderzoek uit voor de gemeente naar het proces en het resultaat van de arrangementen die in wijken zijn ingevoerd.

Als verpleegkundige is hij lang werkzaam geweest binnen verpleeghuizen en heeft hij gewerkt met personen met verschillende dementiële beelden. Rens Martijn is meer dan 15 jaar bezig geweest met de ontwikkeling van een verpleegkundig en multidisciplinair geautomatiseerd informatiesysteem.

Rens Martijn heeft zich gespecialiseerd in verpleegkundige diagnostiek, classificatiemodellen en theorie. Een deel van zijn werkzame leven heeft hij besteed aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij Justitie.

Project(en)

Van Drs. Rens Martijn

Publicatie(s)

Van Drs. Rens Martijn
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen