Lianne Zondag

Docent-onderzoeker

Als onderzoeker is Lianne Zondag betrokken bij het project Client Centred Care en als opdrachtgever voor afstudeeropdrachten ook betrokken bij de projecten Bakerpraatjes en ISeeYou. Vanaf september 2019 gaat het project ‘Building relationships can save lives’ van start waarvan Lianne projectleider is.

Na afronding van de opleiding tot verloskundige aan de Verloskunde Academie Rotterdam, is Lianne gaan werken als eerstelijns verloskundige. Naast haar werk als verloskundige is ze actief in verschillende besturen gerelateerd aan de verloskunde. Zo is ze bestuurslid geweest voor de eerstelijns verloskunde voor het Geboorteconsortium Midden-Nederland en is ze momenteel bestuurslid van het Netwerk Geboortezorg Rivierenland. In 2015 heeft ze de European Master of Science in Midwifery aan Hannover Medical School afgerond. Daarna is ze werkzaam geweest bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) als beleidsmedewerker op de afdeling Beleid en Strategie. In deze functie heeft ze richtlijnen en factsheets ontwikkeld en was ze betrokken bij de kwaliteitsmonitoring. Vanaf mei 2017 is ze werkzaam als docent-onderzoeker aan de BSc opleiding verloskunde en is ze nog steeds praktiserend verloskundige.

Naast docent-onderzoeker is Lianne werkzaam als eerstelijns verloskundige en wetenschappelijk ondersteuner bij de KNOV. Ze is lid van de accreditatiecommissie van de KNOV en op projectbasis betrokken bij de KNOV. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.