Marleen de Leeuw

Docent onderzoeker

Marleen is als docent onderzoeker betrokken bij het project WerkWeb-Autisme. Daarnaast is Marleen als kerndocent betrokken bij het verzorgen van (EBP) onderwijs, afstudeerbegeleiding en stagebegeleiding voor de opleiding Ergotherapie en is zij lid van de curriculumraad van deze opleiding.

Marleen is als docent onderzoeker betrokken bij het project WerkWeb-Autisme. Binnen dit project participeert zij in toegepast onderzoek gericht op de realisatie en evaluatie van een gepersonaliseerde e-health methodiek (WerkWeb-Autisme) met als doel het bevorderen van de arbeidsgereedheid en arbeidsparticipatie van volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis.

In 2013 heeft Marleen de opleiding Ergotherapie afgerond aan Hogeschool Rotterdam. Zij is als ergotherapeut werkzaam geweest met verschillende doelgroepen (voornamelijk chronische pijn en niet-aangeboren hersenletsel) binnen verschillende locaties van Rijndam Revalidatie (Erasmus MC, Westersingel en IJsselland Ziekenhuis).

Na haar opleiding Ergotherapie heeft Marleen de Leeuw de master Evidence Based Practice in Health Care aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Ze heeft binnen de afdeling R&D van Rijndam Revalidatie onderzoek gedaan naar factoren die samenhangen met toename van zelfstandigheid in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten met kinderen met Cerebrale Parese binnen de multidisciplinaire revalidatie.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.