Ga direct naar de content

Hannah de Boer MSc

Junior onderzoeker

Hannah de Boer studeerde in juli 2014 af als bewegingswetenschapper aan de Rijksuniversiteit van Groningen. In september 2015 is Hannah gestart als junior onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie.

Naast haar functie als onderzoeker, werkt Hannah ook als docent bij de bachelor opleiding Fysiotherapie bij Hogeschool Rotterdam. Als junior onderzoeker is Hannah werkzaam binnen de onderzoekslijn Evidence-based Care. Binnen deze onderzoekslijn is Hannah bezig met het project E-health binnen de fysiotherapie.

Project: E-health binnen de fysiotherapie

Op korte termijn zal er een focusgroep-bijeenkomst georganiseerd worden met fysiotherapeuten die ervaring hebben of willen opdoen met e-Health. De resultaten van deze focusgroep bijeenkomst worden gebruikt om het onderzoek naar e-Health binnen de fysiotherapie verder invulling te geven. Verder wordt er een systematische review verricht waarin wetenschappelijk onderzochte e-Health toepassingen in de eerstelijns gezondheidszorg en hun (potentiƫle) meerwaarde en effecten in kaart gebracht worden.

Minors

Betrokken bij de volgende minors

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.