Menu English

Dr. ir. Linda Wauben

Lector Technische Innovatie in de Zorg

Linda Wauben is, naast haar werkzaamheden als postdoc bij de Technische Universiteit Delft, verbonden als lector Technische Innovatie in de Zorg bij Kenniscentrum Zorginnovatie.

Linda Wauben studeerde Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft, waarna zij in 2010 promoveerde op het onderwerp 'Veiligheid in de Operatiekamer'. Momenteel richt zij zich op de rol van 'human factors' en technologie in relatie tot veiligheid, effici├źntie en kwaliteit van zorg. Sinds 1 augustus 2014 combineert zij haar positie bij de Technische Universiteit Delft met haar lectoraat Zorginnovatie met Technologie bij Kenniscentrum Zorginnovatie.

Promotieonderzoek

Linda Wauben promoveerde in 2010 op het onderwerp 'Veiligheid in de Operatiekamer'. Dit was een samenwerkingsproject tussen de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft en de afdeling Heelkunde van Erasmus MC. 

Volg Linda Wauben

Op social media

Project(en)

Van Dr. ir. Linda Wauben

Publicatie(s)

Van Dr. ir. Linda Wauben
­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen