Menu English

Over de lector

Hanneke Torij MSc

Hanneke Torij is verloskundige en haalde haar master Verloskunde aan Glasgow Caledonian University. Zij was in 2006 oprichter van het Kennis- en Onderzoekscentrum van de Verloskunde Academie Rotterdam*. Verder was ze was projectleider 'zwangerschapsfase' van het Rotterdamse programma Klaar voor een Kind en projectleider van een samenwerking rond vroege zwangerschapszorg met University of East London. Sinds 2013 is ze projectleider van het Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte Zuidwest Nederland. Ze doet promotieonderzoek naar ontwikkelingen in het verloskundige beroep en de betekenis daarvan voor het werkveld en het onderwijs.

*De Verloskunde Academie Rotterdam is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam en Erasmus MC voor verloskundig onderwijs en onderzoek en omvat: de bacheloropleiding verloskunde, de master physician assistent gericht op klinische verloskunde, bovengenoemde Academische Werkplaats en een bij- en nascholingsprogramma.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen