Menu Zoeken English

Onderwijs

waar dr. ir. Linda Wauben bij betrokken is

Alle docent-onderzoekers zorgen voor continuering van onderzoeks- en ontwerpprojecten middels estafettes in het onderwijs. De lector neemt ook deel aan de curriculumcommissie en beroepenveldcom- missie van de opleiding Mens en Techniek - Gezondheidszorg Technologie.

De minor Zorgtechnologie is mede-ontwikkeld door het lectoraat. Motto van de minor is: Onderzoeks- en ontwerpvaardigheden leer je niet in de collegebanken, maar door zelf te ervaren, oplossingen te be- denken, te bouwen en te testen. Binnen de minor wordt zowel gewerkt aan zorginnovaties binnen die drie thema’s alsook aan verkenning van nieuwe onderwerpen aangedragen door de beroepspraktijk,maatschappij of studenten zelf: van zorgrobot Henk the HeRo tot een trainingsfilm voor slechtzienden, envan een platform tegen eenzaamheid bij ouderen tot een wandeltuigje voor een blindegeleidehond.

De minor Zorgtechnologie is een interprofessionele minor die jaarlijks wordt afgesloten met een ZorgTech symposium waarbij de nieuwste innovaties gepresenteerd worden.

Minors

van Hogeschool Rotterdam

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen