Menu Zoeken English

Monique van den Heuvel

Onderzoeker

Sinds 2013 is Monique van den Heuvel werkzaam bij Kenniscentrum Talentontwikkeling. Daarnaast is ze sinds 2016 docent bij de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn.

Samen met lector Ellen Klatter en pedagoog/onderzoeker Wouter Pols werkt Monique aan het project Pedagogische Empowerment in het middelbaar beroepsonderwijs: een onderzoeks- en begeleidingstraject gericht op docenten in het middelbaar beroepsonderwijs. Het gaat hierbij om de pedagogische cultuur en de pedagogische houding van de leraren in het beroepsonderwijs. Monique van den Heuvel is daarnaast Programmaleider Pedagogiek bij de HR Academie, waar zij bijna alle programma's binnen het Programma Pedagogiek ontwerpt en begeleidt.

Monique was programmaleider Excellent Onderwijs bij het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie van Hogeschool Rotterdam en ze was betrokken bij de Master Leren en Innoveren van de hogeschool. Met voormalig lector Piet Boekhoud begeleidde zij docententeams van verschillende ROC’s in het land. Doel: bewustwording van hun pedagogische kwaliteit en werken aan een pedagogisch klimaat.

Voor haar loopbaan bij Hogeschool Rotterdam was Monique docent, medewerker en coördinator bij verschillende organisaties in de kunst- en cultuursector.

Publicatie(s)

Van Monique van den Heuvel

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.