Menu Zoeken English

Rineke Keijzer-Groot

Promovenda Programma's voor risicojongeren

Rineke Keijzer-Groot doet promotieonderzoek naar de effectiviteit van sociale programma’s gericht op werk of vervolgstudie voor risicojongeren op mbo-1 niveau.

Rineke is cognitief psycholoog. Vanaf 2009 is Keijzer hogeschooldocent bij het Instituut Sociale Opleidingen (ISO) van Hogeschool Rotterdam. Daar heeft zij diverse functies bekleed.

Sinds februari 2015 is Keijzer coordinator van het afstudeerprogramma van de masteropleiding Pedagogiek. Zij geeft samen met betrokken docenten-afstudeerbegeleiders vorm aan inhoud, kwaliteit en niveau van het afstuderen. Verder geeft zij colleges en workshops over onderzoek doen en begeleidt zij studenten. Voor beoordeling van afstudeerwerkstukken wordt nauw samengewerkt met lectoren van het kenniscentrum.

Daarnaast participeert Keijzer vanaf 2009 in het onderzoek van Kenniscentrum Talentontwikkeling. In september 2012 startte zij haar eigen promotieonderzoek "Wat werkt voor risicojongeren" waarvoor zij tot 2016 een voucher verkreeg.

Promotieonderzoek

Het promotieonderzoek van Rineke richt zich op de effectiviteit van sociale programma's gericht op werk of een vervolgstudie voor risicojongeren op mbo-1 niveau. 

Project(en)

Van Rineke Keijzer-Groot

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen