Menu English

Oumaima Hajri

Oumaima Hajri vervult sinds 2022 de functie onderzoeker voor het project Designing Responsible AI Media Applications (DRAMA) bij Creating 010.

Oumaima Hajri is onderzoeker bij het Kenniscentrum Creating 010 en richt zich in haar werk op het snijvlak van kunstmatige intelligentie en ethiek. Zij onderzoekt hoe kunstmatige intelligentie op een verantwoorde en ethische manier toegepast kan worden – door bijvoorbeeld tijdens het ontwerpproces rekening te houden met ethische implicaties. In die hoedanigheid doet zij onderzoek voor het project Designing Responsible AI Media Applications (DRAMA).

Oumaima Hajri studeert momenteel de MSt AI Ethics and Society aan the University of Cambridge. Zij behaalde een MSc in Data Science and Society aan de Universiteit Tilburg in 2021 en een BSc Internationale Betrekkingen aan de Vrije Universiteit Amsterdam in 2019.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen