Menu English

Dr. Gennady Oshovsky

Lector Duurzame (Bio)Chemische Innovatie

Dr. Dr. Gennady Oshovsky promoveerde in 2006 aan de Universiteit Twente op het proefschrift ‘Supramoleculaire Chemie in Polair Concurrerend Medium’. Daarvoor studeerde hij organische chemie (1991-1996) aan T. Shevchenko Nationale Universiteit van Kiev (Oekraïne) en promoveerde in 1999 aan het Instituut voor Organische Chemie te Kiev op het proefschrift ‘C-Gefosforyleerde Formamidines’.

Tijdens zijn carrière werkte Gennady bij Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS) in Frankrijk, Universiteiten van Groningen en Amsterdam, FOM Instituut AMOLF, Hogescholen InHolland en Saxion. Hier werkt(e) hij aan toegepaste, fundamentele en praktijkgerichte projecten samen met innovatieve bedrijven, kennisinstellingen, overheid, brandweer en politie.

Gennady Oshovsky is per 15 november 2018 lector Duurzame (Bio)Chemische Innovatie. De focus van zijn onderzoek gaat liggen op innovatieve (bio)chemische oplossingen gedreven door vernieuwingsbehoefte en uitdagingen van de Rotterdamse regio, Hogeschool Rotterdam, de haven en de bedrijven eromheen. De thema’s van het lectoraat zijn op te vatten als: water, duurzaamheid en veiligheid.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen